La Bonavista

La Bonavista is een verblijf in Miravet, gelegen aan de rivier de Ebro en ze wilden een website hebben waar bezoekers informatie konden vinden over het verblijf met de mogelijkheid om het verblijf te reserveren voor een bepaalde tijd. Tevens moesten de bezoekers ook kunnen zien of het verblijf al gereserveerd was of niet. Daarnaast wilden ze hier een mail over ontvangen met daarin de gegevens van wie het verblijf wil reserveren.

Tevens wilden ze ook hebben dat de website responsive was en dat iedereen hem kom bekeken wanneer dan ook.

Al snel kwamen we erachter dat ze nog geen branding hadden. We zijn toen bezig geweest met het designen van een Logo voor het verblijf. Toen het logo tot stand was gebracht zijn gebracht zijn we bezig geweest met het designen van een website die het logo complimenteert. De website mocht geen drukke uitstraling hebben en moest strak en overzichtelijk zijn.

Branding

We hebben gekeken waar La Bonavista voor staat, we hebben een verblijf in Miravet. Het gaat dus over vakanties en we zijn toen gaan denken over verblijven, zon, relaxing, vakantie. Hier kwamen we op het idee om het verblijf in platten kleuren te presenteren met daarbij de zon.

Ontwikkeling

Voor La Bonavista hebben we een thema ontwikkeld met daarin een slider, google maps en een reserveringssysteem. De styling van website komt van het design dat we voor de website hebben gemaakt.

Resultaat

La Bonavista heeft nu een website met de mogelijkheid voor bezoekers om het verblijf te reserveren. Tevens staat er ook informatie op de website over het verblijf, zo kunnen bezoekers ook meteen weten wat het verblijf allemaal heeft en waar het is.

bekijk resultaat

GEBRUIKT PAKKET

Zilver
VANAF
1200
Uitgebreid design
eenmalig
Uitgebreid Design
max 10 pagina's
Responsive
Shop
Social Media Links
Voor meer informatie kunt u het pakket bekijken
BEKIJK PAKKET

Contact Gegevens

Van Gogh & Vermeer
T: +31 13 523 08 01
E: info@vgv.nl
KVK: 180.417.13

Pannenschuurlaan 136,
5061 DV  Oisterwijk

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 17:00

Onze sterke punten

Innovatief
20 Jaar Ervaring
Deskundig advies
Professioneel resultaat
Strategisch

volg ons ook op