Over Ons

Van Gogh & Vermeer heeft met meer dan vijfentwintig jaar ervaring de nodige expertise voorhanden voor het ontwikkelen van uw opdracht. Onze ervaring met een breed pallet producten en diensten staat garant voor een korte productie tijd voor uw aanvraag.

Uw aanvraag voor huisstijl, drukwerk, etiketten, stempels, belettering, vlaggen, premiums, website of app zijn bij ons in goede handen.

Tijdens een intake gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn en kunnen we bespreken welke oplossingen we u kunnen bieden. U krijgt snel een passend voorstel hoe wij uw opdracht willen uitvoeren en wat de kosten daarvan zullen zijn.

We zijn in staat voor u een huisstijl te ontwikkelen die qua vormgeving, uitstraling en kleur bij uw wensen aansluit. Vervolgens kunnen we de producten zoals visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, flyers, premiums, website en online app’s voor u inrichten.

Voor drukwerk kunnen we u adviseren bij de keuze van papier-, kleurgebruik en de tekstuele invulling. Voor toepasbaarheid van formaten en uitvoering van enveloppen en flyers kunnen we u de juiste adviezen geven.

Etiketten zijn er in vele maten en soorten. We hebben een breed pallet aan gratis stansvormen waaruit u kunt kiezen of we kunnen voor u een “eigen” model ontwikkelen. Er zijn diverse drukmethodes waar u een keuze uit kunt maken en waar wij u bij zullen adviseren. Behalve de drukkleuren kunt u kiezen uit veel papiersoorten en diverse kunststof ondergronden. We kunnen de etiketten op rol met verschillende wikkelingen aanbieden of ze op vel aanleveren. De oplage zal aansluiten bij uw vraag.

Vlaggen en banieren kunnen we in diverse maten en materialen aan u leveren. We zoeken samen met u de beste invulling van uw vraag. De afwerking zal passen bij de door u gestelde vraag of het nu gaat om vorm, zeilogen of omzomen. De kwaliteit zal telkens uitstekend zijn.

Belettering is er in vele vormen, we kunnen uw opmaak uitvoeren als snijtekst gemaakt van hoogwaardig gekleurd vinyl of een full-colour print. Tevens kunnen we ruimtes voorzien van maskeerfolie voor het creëren van de nodige privacy indien gewenst voorzien van en logo of versiering. We kunnen die folie’s aanbrengen op ramen, muren, borden of auto’s.

Graag nodigen we uit om uw aanvraag in te sturen. We zullen snel met u contact opnemen en uw aanvraag in behandeling nemen.

25 Jaar Ervaring

Innovatief

Professioneel resultaat

Deskundig advies

Strategisch

“We bouwen niet alleen websites, we bouwen websites die verkopen”

~ Christopher Dayagdag

Van Gogh & Vermeer ontwikkeld voor haar klanten applicaties op maat voor web-presentatie, formulier gebruik, Iphone en Ipad. Gespecialiseerd in het stroomlijnen van formulier gebruik binnen de zorg.

“Design is zoveel een daad van afstand als een daad van markering.”

~ Ellen Lupton

Samen met u zorgen we voor een uniforme weergave van uw huisstijl. We maken voor u een handboek met daarin de afspraken omtrent de invulling van uw huisstijl. Dit behelst het gebruik van logo, lettertype, vormgeving en gelijke beeld presentatie.

“Zakendoen is als fietsen. Of je blijft trappen, of je valt om”

~ Frank Lloyd Wright

We kunnen in overleg een pallet aan media presentaties voor u samenstellen. Een planning voor uw presentaties maken en zorgdragen voor uw aanwezigheid.

Contact Gegevens

Van Gogh & Vermeer
T: +31 13 523 08 01
E: info@vgv.nl
KVK: 180.417.13

Pannenschuurlaan 136,
5061 DV  Oisterwijk

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 17:00

Onze sterke punten

Innovatief
20 Jaar Ervaring
Deskundig advies
Professioneel resultaat
Strategisch

volg ons ook op