Diensten

Van Gogh & Vermeer biedt zijn diensten aan voor het maken van presentatie middelen van uw bedrijf. We ontwikkelen voor u een huisstijl, daaronder verstaan we de algehele presentatie van uitingen. Ontwikkeling van een logo, invulling van huisstijl, keuze van kleur en lettertype, vormgeving van briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, correspondentiekaarten, facturen, etiketten, belettering, gevelreclame, web-presentatie, advertentiemateriaal. Zoals u ziet hebben we op vele markten ervaring welke we aan u beschikbaar kunnen stellen.

Heeft u al een huisstijl kunnen we daar gebruik van maken voor het realiseren van uw aanvraag.

Ontwikkeling

Van Gogh & Vermeer ontwikkeld voor haar klanten applicaties op maat voor web-presentatie, formulier gebruik, Iphone en Ipad. Gespecialiseerd in het stroomlijnen van formulier gebruik binnen de zorg.

Branding

Samen met u zorgen we voor een uniforme weergave van uw huisstijl. We maken voor u een handboek met daarin de afspraken omtrent de invulling van uw huisstijl. Dit behelst het gebruik van logo, lettertype, vormgeving en gelijke beeld presentatie.

Marketing

We kunnen in overleg een pallet aan media presentaties voor u samenstellen. Een planning voor uw presentaties maken en zorgdragen voor uw aanwezigheid.

Contact Gegevens

Van Gogh & Vermeer
T: +31 13 523 08 01
E: info@vgv.nl
KVK: 180.417.13

Pannenschuurlaan 136,
5061 DV  Oisterwijk

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 17:00

Onze sterke punten

Innovatief
20 Jaar Ervaring
Deskundig advies
Professioneel resultaat
Strategisch

volg ons ook op