Van De Buuren

Van De Buuren vroeg ons een website te maken met de mogelijkheid voor bezoekers om gerechten te bestellen. Zelf willen ze een bericht krijgen van die bestelling en de klant krijgt een bevestiging die tevens afhaalbewijs is.

De website moet responsive zijn voor alle apparaten. Hierdoor kunnen gebruikers het bekijken op de computer, tablet of mobiel.

Proces

In overleg met onze klant is gekeken naar de functies binnen de website zowel voor de consument als voor onze klant. Gezocht is naar gebruiksvriendelijke stijlelementen en overzichtelijke pagina indeling. Onze klant had al een logo en omlijnd idee van hoe het beeld er uit moest komen zien.

We hebben het design als leidraad genomen voor de realisatie van de website. Deze maatwerk website is van de grond af opgebouwd door onze webdesign-specialist. We hebben de gevraagde functies ingebouwd zoals bestelpagina, reactieformulier, betaalpagina en koppeling naar IDEAL. Aandacht voor eenvoud in de verwerking van binnenkomende bestellingen, maken van overzichten en inzicht in de voorraden.

Voor de oplevering van de website is deze uitgebreid getest op functionaliteit en werking van bestelling, betaling en verwerking.
Na goedkeuring kon de website live gezet worden.

Resultaat

Resultaat is een website die de producten op een optimale wijze presenteert en de consumenten de mogelijkheid biedt snel een bestelling te plaatsen en deze op de afgesproken tijd af te halen.

Helaas staat deze website niet meer live, deze startup heeft niet het beoogde resultaat gebracht en de eigenaren hebben besloten te stoppen.
We hebben op onze website een dummy van deze website geplaatst om u toch de schoonheid van dit product te laten zien.

GEBRUIKT PAKKET

Diamant
VANAF
3660
Maatwerk website
eenmalig
Maatwerk Website
Onbeperkte pagina's
Responsive
Shop
Chat/helpdesk
Voor meer informatie kunt u het pakket bekijken
BEKIJK PAKKET

Contact Gegevens

Van Gogh & Vermeer
T: +31 13 523 08 01
E: info@vgv.nl
KVK: 180.417.13

Pannenschuurlaan 136,
5061 DV  Oisterwijk

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 17:00

Onze sterke punten

Innovatief
20 Jaar Ervaring
Deskundig advies
Professioneel resultaat
Strategisch

volg ons ook op